nataluunia - komentarze

Ahoj piraci :D

Tak weszłam sobie na mojego bloga i patrze, że tu mało notek nio więc pisze.. dni: 26-27.04 to były dni zgałady..egzaminy gimnazjalne. Część polonistyczna poszła mi w miarę..ale matma za to..skaranie boskie! ale cuż..nie będę się wypowiadać już na ten temat bo szkoda gadać :P Kolejna sprawa to to, że zwalił mi sie długi weekend:( miałam go tak ładnie zaplanowanego na koniach i tu co?? no co co? GÓWNO!! :[ coraz częściej zastanawiam się czy nie zerwać z moją pasją..i coraz częściej jestem na tak:( ahh..no cuz :D dziś (zaraz..co ja dziś robiłam??) afa.. dziś odwiedził mnie Marcin, starsi pojechali do wrocka i właśnie wkurza mnie moja rybka bo sie na mnie ciągle stroszy;/ aha..bo zapomniałam sobie, że musze gdzieś zadzwonić to pa:D :*
PS. Napiszcie jakiegoś komenta plisssss!! Buziaki :* :)

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
17.05.2006 :: 20:46 :: elq98.internetdsl.tpnet.pl

O Ty leniuszku ;***
napis niedługo ;) dzis odpocywaj !:***
17.05.2006 :: 20:44 :: 213-238-120-227.adsl.inetia.pl

nataluunia

Trampuś nie chce mi sie :P
Też Cie kocham!:*
17.05.2006 :: 20:32 :: elq98.internetdsl.tpnet.pl

Marcys;***

A ciemu to nie piszesz nofej noteczki???:(
Ładnie tu naskrobaj cosik zebym mogl kometowac!:))) ;***
Cieplutkie całuski dla Ciebie Skarbie!:* kocham Cie mocno !:***
09.05.2006 :: 17:00 :: 213-238-121-67.adsl.inetia.pl

nataluunia

LoL owczyk:D to impreza jak nic :D
a jak bede tam jechac do ciebie to mam brać jakś sprzecior?:> wiesz o co cho:)) :*
07.05.2006 :: 17:01 :: w3cache7.zwm.punkt.pl

owczyk

hello leniuchu no nie powiem ze jest ok bo slabo z notkami ale nie jest jeszcze tragicznie skoro ci bloga nie usuneli hehehe. ta a o planach turawy nie wspomnialas wiesz wlasnie wlasnie juz raczej wiem jaki bedzie domek (duzy)
30.04.2006 :: 22:39 :: egi254.internetdsl.tpnet.pl

Marcin=***=]

Wszystko będzie dobrze !! Sama sie o tym przekonasz! :))) a z Twoimi notkami to nie tak źle..no chyba ze sie poMotalem z tym syskim;p
Na koniki moze uda sie raz pojechać..szkoda ze tylko raz ale pogoda nie taka jakbyśmy chcieli...;((( przykro, że nie wyszło=( A na Eustaszka sie nie denerwuj bo na mnie sie też stroszył i ja sie nie denerwowalem ;D
Jemu chyba brakuje samiczki;D:D:D
A podobała Ci sie moja wizytka? bo mi bardzo bardzo ;))) hihi Ty wiesz przeciez;*
No to prosba o komenty spełnioona! :) a ja moge o coś prosić ? ;) ...w tym roku bylem grzeczny więc....Yyyy to nie to....
prosze o..o...nie wiem..jutro coś wymyśle Nataluuniu:*
Buzki dla Ciebie , papapa;*:*:*:*:*:*:*
:*:**:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Talk.pl :: Wróć