nataluunia - komentarze

Nadszedł czas na napisanie nowej notki, więc pisze
ostatnio nie działo się u mnie nic godnego uwagi
w sobote byłam na konikach (fajnie było),piątek jest wolny (jeszcze fajniej)tylko ciekawe kto bedzie Benia XVI chociaż w TV oglądał??Ja na pewno nie...:/ Dziś dostalyśmy z moją Morawą 6 z chemii za przeprowadzenie lekcji (to nie lada wyczyn przy naszej klasie) Jutro mam na 10 ale pewnie i tak marcin przyjdzie 15 po 7 i mnie obudzi..ale cuż..nie mam za bardzo o czym pisać to pisze bez sensu nie..a poza tym to jestem chora i sysko mnie boli|! O! Afa i chcialabym przypomnieć Łukaszkowi kochanemu (który i tak tu już nie bywa buu;() że ja też jeszcze jestem na tym świecie i niech o mnie tak nie zapomina No to jeszcze pozdrawiam M.Ch. OwCe, MoRaWe i w.w. Łukaszka!:* papa :*

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
30.06.2006 :: 11:47 :: w3cache7.zwm.punkt.pl

owyca:P

oo tm pozdro 4 mi było fenkju i gratulejszyns
06.06.2006 :: 18:18 :: w3cache5.zwm.punkt.pl

MorAwkA:]

hejo:* ja tez cie koffam i to bardziej niz marcys dzieki za pozdrowienia a ta lekcja z chemi to naprawde nasz wyczyn;];]:]
01.06.2006 :: 21:47 :: elq98.internetdsl.tpnet.pl

Marcys;)

Kocham Cie Skarbek !:))
własnie pisze notke u siebie to skomentuj ją też ! :))
Jestes dla mnie syskim !! :***
28.05.2006 :: 23:18 :: bloki.z.zwm.punkt.pl

Lukasz (MC)

mylisz sie ;] bywam tutaj i to dosc czesto ale nie komentowalem ostatnio akurat nic.. nie mialem czasu.. szybko tylko czytalem notki i spadalem.. wrocilem wlasnie z imprezki 3 dniowej z poznania ;] teraz mam juz czas to bede komentowal ;] ;*
24.05.2006 :: 19:32 :: akb15.neoplus.adsl.tpnet.pl

gabrysia

fajny blog(szablon) u mnie new notka zapraszam:*
Talk.pl :: Wróć