nataluunia - komentarze |
Jo ![]() Ale wstyyyd ![]() ![]() sorry ale musiałam ![]() Ostatnio nie było żadnej klęski..to nie było o czym pisać..wiadomo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No..oczym to ja..?...A! wła¶nie ![]() Dzi¶ Marcin pisał mature próbn±.. ![]() ![]() No więc..z okazji tych maturek dzi¶ nie poszłam do szkoły (bo po co? ![]() ![]() A ja (cwaniara) pojechałam sobie do Radawia, gdzie znajduje się moja ukochana stadninka koni ![]() ![]() ![]() Ha a w ogóle to w tym terenie to mi paj±k za bluzke wlaciał ![]() ![]() No to pozdrawiem Marcina, i życzę mu powodzenia na jutrzejszej maturze, Olke pozdrawiam, Kiejstuta tez i Łukaszka co mam nadzieje, że tu wpadnie i Areczka ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
21.11.2006 :: 23:53 :: w3cache5.zwm.punkt.pl Areczek Jaaaaaa dostałem pozdrowienia :D BAJA :* NIe kurde trzeba się kiedy¶ wybrać na ten spacerek bo już tyle czasu go planujemy, że to już aż wstyd :P |
18.11.2006 :: 14:42 :: w3cache5.zwm.punkt.pl Lukasz widze ze napieta sytuacja jest..mialem wpasc to wpadlem =] pozdro ;) |
16.11.2006 :: 19:37 :: chello084010187236.chello.pl ja tak spoko bo to nei moja wina ze sie nie widzimy !! moglismy sie zobaczyc a Tys sie głupio usprawiedliwiala ze do szkoly juz jedziesz.. i ze mam isc do domu !! a potem mi marudzisz ze sie nei widzimy !! a co najgorsze słuchasz rad innych co nie znaj± sutyacji !! a do tego dzisiaj mialem czas ale Ty nie mialas..wiec to nie moja wina !!i nie denerwuje sie o to tak jak ty... bardziej sie denerwuje o to ze Ty na mnie najezdzasz..zreszt± co bede pisał.. |
16.11.2006 :: 19:14 :: 213-238-110-162.adsl.inetia.pl no..spoko.. |
16.11.2006 :: 19:11 :: chello084010187236.chello.pl Marcin wiesz jak mi poszło:P i to też nie moja wina ;P |
Talk.pl :: Wróć |