Jo 
Ale wstyyyd  Jedna notka na miesi±c  Ki¶ ki¶ =p
sorry ale musiałam
Ostatnio nie było żadnej klęski..to nie było o czym pisać..wiadomo Nowa szkoła..hmm.. po pierwszej wywiadówce ( kiepsko ) wszystko popraiwam. Dzi¶ przyjaciel powiedział mi ze jak nie poprawie ocen to wylatuje ze stadniny Głupek :p On tylko tak żartuje Prawda?
No..oczym to ja..?...A! wła¶nie
Dzi¶ Marcin pisał mature próbn±.. Nawet nie wiem jak mu poszło bo od 2 dni sie z nim nie widze Ale to nie moja wina.. :]
No więc..z okazji tych maturek dzi¶ nie poszłam do szkoły (bo po co? ) klasa ogl±dała przez 3 godziny jaki¶ głupi film
A ja (cwaniara) pojechałam sobie do Radawia, gdzie znajduje się moja ukochana stadninka koni Pojechałam w teren na moim ukochanym koniu, Karolu :* i uczyłam się sztuki prowadzenia sprzętu zwanego samochodem (Uwierzcie mi, że konno jest o wiele lepiej ) napiłam sie z koleg± piwka i wróciałm do domu.
Ha a w ogóle to w tym terenie to mi paj±k za bluzke wlaciał My¶lałam, że się popłacze normalnie :p (ale ze mnie debil )
No to pozdrawiem Marcina, i życzę mu powodzenia na jutrzejszej maturze, Olke pozdrawiam, Kiejstuta tez i Łukaszka co mam nadzieje, że tu wpadnie i Areczka I Owce jeszcze i Marte moj± kochan± :* i starczy pa |