nataluunia - komentarze |
Pisze tą notke, bo mnie ktoś poprosił ![]() Dzisiaj byłam na zakupach we Wrocku...Można je zaliczyć do udanych, ale i tak nie kupilam systkiego, czego chcialam, bo juz mi syscy marudzili, że ich bolą nogi i nie chce im sie już łazic po tej całej ogromnej Galerii ![]() ...A wczoraj to było spoko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem taki pan powiedział, żebym go nie puszczała i trzymała Go mocno przy sobie ( i to mam zamiar uczynić ![]() To by było na tyle... Nio i jeszcze pozdro dle kochanej KaRoLiNkI i oczywiście Dla Marcina :* ![]() |
|
Tak napisali inni: |
10.03.2005 :: 19:07 :: w3cache2.zwm.punkt.pl nie wiem kto... ehhh ten kapelusz![]() |
07.03.2005 :: 17:18 :: 213-238-122-157.adsl.inetia.pl KaRoLiNkA =] Nio wiadomo, ze jej stronka is the best ;)Basia - a Twoja tesh niczego sobie :P masz talent :) |
06.03.2005 :: 20:55 :: dew82.neoplus.adsl.tpnet.pl Zapraszam do konkursu! Super nagrody, naprawdę warto! Zgłoś się i ty! www.basia.talk.pl P.S. A twoja stronka is the best! |
06.03.2005 :: 20:41 :: arp118.internetdsl.tpnet.pl Marcin:* To sie ciesze ze sysko sie udało![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |