nataluunia - komentarze |
5.5.05 :D Spoko se data dzisiaj jest :D i do tego są urodziny takiego jednego Przemka...i imieniny mojej mamy. Już za kilka dni ( dokładnie za 3:)) Wyjezdzam na zieloną szkołe. Piszcie, dzwońcie i tęsknijcie :P Ja na bank sie bede dobrze bawić i ciągle myśleć o jednej osóbce, na której na maxa mi zalezy..:* ( Ty wiesz :* ) A i przy okazji chciałam pogratulować szanownej Karolince, która zapomniała hasła na bloga i poczte :D ... Jeszcze raz gratuluje..głupoty :P ale ok..zdarza sie..:D Dziewczyna wymyśliła tak trudne do złamania hasło, że nawet sama go nie zapamiętała :D Pozdro 4 all I jeszcze systkim chciałam powiedzieć, że bardzo kocham Marcina Ch. :* :* |
|
Tak napisali inni: |
08.05.2005 :: 11:30 :: arp118.internetdsl.tpnet.pl Marcin:* Ja tez wiem :P |
07.05.2005 :: 15:54 :: 213-238-123-191.adsl.inetia.pl nataluunia To Twój pech ze nas nie kochasz :PA ja nawet wiem kim jestes :P :P :) cfaniaczQ :* |
06.05.2005 :: 20:04 :: w3cache2.zwm.punkt.pl :PPPPPPPP ![]() |
05.05.2005 :: 20:58 :: arp118.internetdsl.tpnet.pl Marcin Ch.;*:* Słudziutka noteczka !! :*:*:* Ja Ciebie tez Kocham :* ;) :D =] i jak wiesz...tez mi na Tobie zależyyyyyyyyyyyyyy na maksa ;*A co do imieninek to nie zapomnij złożyć Mamce życzonek ;P A Karolince tez gratuluje:) i oby sobie poradizłą z hasłem P Całuski Skarbie :* |
Talk.pl :: Wróć |