nataluunia - komentarze

Witam wszystkich po długiej przerwie

Kurde..ale ten początek mi sie udał normalnie..Wejście Smoka 3 Już jutro jade do Nysy na 4 dni i sie nie bede widzieć z Marcinkiem Ale dam rade bo jestem dzielna I kilka osób mnie dziś wkur.....zyło ale powoli sie mszcze, wiec nie bedzie im tak fajnie =] i stópka mnie boli i musiałam biegać na 60 i 100 metrów ale jak już wspominalam wyżej, to jestem dzielna i dałam rade

No to do następnej notki Pozdro dla Łukaszka, Marcina, Marcina i Tego Kogo Nie Ma

I pamiętać mi o dniu matki!! ( dla tych, co nie wiedzą, to to już jutro czyli 26.05 )

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
02.06.2005 :: 21:18 :: arp118.internetdsl.tpnet.pl

Marcin:*

Śliczny liścik ;)
Kocham CIe kOCham Cie kocham:))) :***
02.06.2005 :: 17:57 :: w3cache.centrum.punkt.pl

OoO Owca

no co sie oijasz gdzie nowe notki?????hę? hę? hę?
31.05.2005 :: 16:20 :: w3cache3.zwm.punkt.pl

Ten Kogo Nie Ma

Może innym razem dziefcze :) Bo jakoś ostatnio mam zamułe na blogu i nie chce żebyście to oglądali xD
31.05.2005 :: 11:21 :: dxc61.neoplus.adsl.tpnet.pl

nataluunia

Ten Kogo Nie Ma zapodaj adresem bloga :D :P Cwaniaku :P
30.05.2005 :: 07:49 :: w3cache2.zwm.punkt.pl

Ten Kogo Nie Ma

Hejka:* ! Co tam słychać? Jak się udal wyjazd do Nyski? Mam nadzieję że było wesoło :P No cóż napisz notke o tym będe miał co komentować :)
29.05.2005 :: 11:04 :: w3cache.zwm.punkt.pl

BasienQa

SiemQa =*** !
No ....... pamiętaliśmy o dniu matki ( przynajmniej ja :D !) A co tam u Ciebie nowego słychać =>?? Bo ta notka już troszke przeterminowana :D...! Ja jestem cała obolała po wczorajszym wypadzie do Turawy.... No wiesz , kondycja nienajlepsza ;p.... Wiecej Ci opowiem w sQl lub na gadu =>....
BuziaczQi =****
27.05.2005 :: 20:13 :: arp118.internetdsl.tpnet.pl

Marcin:*

Hihi :) :***
bardzo ładnie biegałas na Wf ;) Przeciez jestes dzielna;):* A mnie tez boli stopka, a raczej paluszek maly;( I nie ma mi kto go zobacyć :( Wracaj predziutko Do mnie Skarbie bo ja tutaj na Ciebie czekam z niecierpliwoscią... KC;* :* :*
27.05.2005 :: 17:07 :: w3cache2.zwm.punkt.pl

lukasz

wpadlem tylko zeby powiedziec ze ta IMPRA ROKU zacznie sie za 2 godzinki :]] no to tyle.. papa Natalko i pozdro dla wszystkich bywalcow tego bloga ;]]
26.05.2005 :: 17:26 :: w3cache2.zwm.punkt.pl

lukasz

hehe dzieki za pozdro ;) :* no a ja nie jade nigdzie ale na impreze ide jutro i musialem o tym tutaj napisac zeby jeszcze troche Cie powkurzac :P:P zartuje oczywiscie ;]] pozdro dla wszystkich matek a w szczegolnosci dla mojej :*
26.05.2005 :: 12:53 :: w3cache2.zwm.punkt.pl

:)

pamietaj rze zemsta bywa slodka
25.05.2005 :: 23:10 :: w3cache3.zwm.punkt.pl

Ten Kogo Nie Ma

HiHi... dziękujem za pozdrowienia :* hehe... Ja jutro jadem do Głuchołaz więc tez mnie nie będzie :) Jak ja tam lubie przebywac... A kto Cie wkurzył? To my go powkurzamy... :) Dzielna dziewczynka wytrzyma bez swojego Marcinka :) A ja wytrzymam bez moich znajomych i pisania na blogach :P No cóz pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich matek :)
Talk.pl :: Wróć