nataluunia - komentarze

Siemka

Jak to sie mowi... po burzy zawsze wychodzi słońce..nie wazne po jakim czasie...wazne, że wychodzi...
hehe w pi±tek było sobie zakonczenie roczku
Wre¶cie ...
Ja, Marcin i Offieca byli¶my sobie na loodach a potem pojechalismy do turawki taka fajna woda była hyh i spotkali¶my Dudacza a oni mieli grila, ale zjedli syskie kiełbaski i nie zostało dla nas ale i tak było fajnie a poza tym to te cieniasy (OoO OfCa i Trampol) już pod koniec sie trzesli z zimna i musielismy wyjsc z wody i był tez taki piesek,(co sie nazywał Pusia)i ona sie przyszła do nas opalac na kocyk (i przy okzaji co¶ zjesc). No nic..fajnie było..tyle powiem
a w sobote byli¶my w ZOO i Marcin cały czas marudził, że goryle sie schowały i na nie czekali¶my..i wyszli¶my z ZOO jako ostatni, a i tak ich juz potem nie zobaczyli¶my spoko..
I tak ogólnie to chce tu pozdrowić Arka i Łukaszka, co mi pomagajom i som kochani OoO Ofce, co też jest kochana i w ogole moj misiek :* i oczywiscie Marcina.. Ty wies.. :*

Imię:

Wy¶wietlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
02.07.2005 :: 17:57 :: 217.173.202.201

BasienQa=)

Odezwij siem bejbe wrescie do mnie=(...!
Nie komentujem , bo nie mam weny=|...
Miłych wakacji =* =* =* !
01.07.2005 :: 16:44 :: w3cache.centrum.punkt.pl

ja

no wies co ja wyjerzdzam jutro o 6 rano na 3 tygodnie a ty sie ze mna nawet nie pozegnasz???
zapamietam to sobie
to dozobaczenia w sierpniiu
28.06.2005 :: 13:03 :: arp118.internetdsl.tpnet.pl

Marcinek ;***

Po jakiemu to?:P
27.06.2005 :: 21:37 :: w3cache5.zwm.punkt.pl

Ten Kogo Nie Ma

Mine Presious.... W wolnym tłumaczeniu mój skarb xD :P No dobra ja nie szpanuje pewnie i tak jest kilka błędów bo mi sie nie chciało my¶leć... pozdro
26.06.2005 :: 23:31 :: w3cache5.zwm.punkt.pl

lukasz

hmm.. no to sie kurde CIESZE !! .. mowilem ze bedzie dobrze ;) zawsze mam racje co nie :]] a co do Marcina to przeslanie dla Ciebie mam takie same jak Arek.. nie puszczaj takiego skarbu nigdy!!!! no to PzdR
26.06.2005 :: 20:08 :: arp118.internetdsl.tpnet.pl

Marcinek ;***

Arek dzięki:)
Wiem ze mam trzymać Natalke przy sobie...dlatego nigdy Jej nie puszcze ! :***

26.06.2005 :: 19:55 :: w3cache.centrum.punkt.pl

ja

w piateczek bylo fajowo tylko obecnie to nie moge siedziec bo mnie wszystko piecze a trzeslam sie bo juz wtedy sie spieklam a wy mnie tak szybko wrzuciliscie ale ja sie nie tlumacze oki jestem cienias a i dzieki ze tak o mnie mowisz....ale to nie jest prawda
ty jestes super i kofana babka
buzki

26.06.2005 :: 19:47 :: w3cache5.zwm.punkt.pl

Ten Kogo Nie Ma

Amen... (Żeby zabrzmiało dobrze) Juz się pogodzili¶cie... Super :p Enu ja jestem Kochany od kiedy i przez kogo... :P A ty panno droga 3m sie ciepło :) A ty Marcin 3-maj j± przy sobie :)
26.06.2005 :: 19:34 :: arp118.internetdsl.tpnet.pl

Marcinek ;***

Skarbie nawet nie wiesz jak sie ciesze ze jest to słoneczko ;)))))))))) Kazdy dzionek z Tob± jest cudowny...a każdy bez Ciebie stracony :( Bedziemy sie starać, zeby kazdy kolejny byl tym cudownym :****
Ja wiem, że tak będzie...ja wiem :****

Co do ZOo to se pomarudzilem, ale to sie nie liczy...wazne ze z Tob± tam byłem :)):* CO do ostatnich słów notki to..JA WIEM :* i tym miłym akcentem kończe komentarzyk :):*
Talk.pl :: Wróć