![]() |
Link :: 02.04.2005 :: 10:15 Siemka :*:*:*:*:* Jakoś te dni tak dziwacznie lecą, że nie mam czasu pisać ![]() Ostatnio se byłam u Sadysty (czy dentysty..jak kto woli..) , który gadał mi pierdoły o tym, jaki to ważny jest uśmiech w życiu człowieka.. ![]() ![]() ![]() Komentuj(2) Link :: 02.04.2005 :: 21:18 2 kwietnia Part 2 ![]() Dziś se byłam u mojej babulki chorej w szpitalku w Kup (dla niewtajemniczonych to ta nazwa sie nie odmienia na kupy ![]() ![]() Było tak o sobie..jak to w szpitalu ![]() ![]() ![]() ![]() KONIEC ...a tak jak juz o koniach, to ja juz bym bardzo bardzo bardzo chciala znowu zaczać trenować jazde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(6) Link :: 07.04.2005 :: 19:37 HyH... ![]() Ogólnie to systko jest spox =] ale po takiej przerwie to by wypadało coś napisac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...Niestety zmarł nasz Papież ![]() ![]() I dlatego praktycznie wszyscy mają wolne..Dzisiaj były tylko 2 pierwsze lekcje, bo na 3 odbyła sie masza poświęcona właśnie papieżowi, a po niej trzeba było wrocic na 20 minut WOSu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...A Marcinek już czekał ![]() ![]() Podzroofki i Buziaki dla Niego :* Komentuj(2) Link :: 09.04.2005 :: 00:09 Chyba jest coś nie tak... nie wiem czemu ale tak sie jakoś beznadziejnie dzieje.. ![]() Dobrze, że jest taka osóbka, która dodaje mi wiary w ludzką uczciwość, dobroć i w to, że na tym świecie istnieje jeszcze coś takiego jak miłość... Wielkie dzięki za to Skarbie :*:*:*:*:* ... I miałam se jechać jutro ( a w zasadzie to juz dziś ![]() ![]() ![]() Ale kurde..Coś jest nie tak ![]() Komentuj(3) Link :: 09.04.2005 :: 21:56 Nie dość, że czuje się okropnie w sensie fizycznym to jeszcze gdyby tego systkiego było mało doszła moja zryta psycha... ![]() Ludzie..to, że czasem potrafie was posłuchać, doradzić, pocieszyć, przytulić, to nie znaczy, że zawsze mam na to ochote... Sorry ale mam też własne małe i duże problemiki i musze sobie z nimi radzić..wasze mi nie potrzebne ![]() Troche ta nota chamska..ale musiałam to powiedzieć..FuCk.. ![]() Komentuj(10) Link :: 14.04.2005 :: 20:39 =] Po dłuższym zastoju zdecydowałam sie na napisanie notki, bo juz sie ludzie skarżą, że nie mają co czytać... ( Prawda KaRoLiNkO? :*) Ostatnio troche sie działo... nie bede o tym pisać, bo to dłuuuga i pokręcona historia, a kto czyda az takie długaśne noty? ![]() Chciałam bardzo podziękować Łukaszkowi ( już wszystko jest ok..dzieki:* ) I Marcinowi ( Ty już wiesz za co..i wiesz co ![]() W ogóle syscy sie staliście ostatnio kochani :* ( nooo..jest kilka wyjątków ![]() To by bylo na tyle....To Wam PA :*:*:* =] Komentuj(2) Link :: 17.04.2005 :: 23:06 Ceść =] Ostatnio tam sie troche działo, ale nie ma to az takiego znaczenia zeby to odrazu opisywać..( a mam mało czasu ![]() Z trenerem jest drobny przypał..ale dam se rade ![]() ![]() Papapapappapapa :* Komentuj(8) Link :: 22.04.2005 :: 19:42 Hihi ![]() W czwartek i dziś nie było mnie w szkole bo sie coś tam źle czułam ![]() ale byłam u lekarza, dał mi antybiotyczek i wszystko bedzie oki ![]() Teraz mam se gości w postaci Ali i Tomka ![]() ![]() ![]() ![]() I pozdrawiam se Mojego Kochanego Marcinka, Paulinke, Łukaszka, Karolinke, Eve i Wojtka =](kolejność nie gra roli ale Marcin zawsze 1 ![]() ![]() papaty systkim :*:*:*:* Komentuj(4) Link :: 24.04.2005 :: 19:40 =* I’m here without you baby but your still on my lonely mind, I think about you baby and I dream about you all the time... I’m here without you baby but your still with me in my dreams... ...Ciesze sie, że wszystko jest już okej... A w rozstaniach najlepsiejsze są . . . . . . Powroty :*:*:*:*:*:* Komentuj(9) Link :: 25.04.2005 :: 22:50 Siemka Ludziska :* Jutro odbywają sie testy gimnazjalne klas III, a w związku z tym, że czeka mnie to za mniejwięcej rok to nie ide we wtorek i środe do szkoły.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A za ok 2 tyg. jest zielona szkoła ![]() ![]() Komentuj(4) Link :: 28.04.2005 :: 07:12 Wczoraj dalam Karolince hasło do mojego bloga bo coś tam chciała z szalbonu przekopiowac...i... Coś przez przypadek usunela..i blog był caaały czerwony i bez obrazka :/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak czy siak było zajebiscie ![]() ![]() ![]() ![]() aaaa.. Nie gniewam sie KaRoLiNkO :* pozdro 4 all :* Komentuj(2) |
2025
|
|
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |