![]() |
Link :: 04.03.2005 :: 15:49 Link :: 06.03.2005 :: 20:37 Pisze tą notke, bo mnie ktoś poprosił ![]() Dzisiaj byłam na zakupach we Wrocku...Można je zaliczyć do udanych, ale i tak nie kupilam systkiego, czego chcialam, bo juz mi syscy marudzili, że ich bolą nogi i nie chce im sie już łazic po tej całej ogromnej Galerii ![]() ...A wczoraj to było spoko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem taki pan powiedział, żebym go nie puszczała i trzymała Go mocno przy sobie ( i to mam zamiar uczynić ![]() To by było na tyle... Nio i jeszcze pozdro dle kochanej KaRoLiNkI i oczywiście Dla Marcina :* ![]() Komentuj(4) Link :: 07.03.2005 :: 17:40 Siemka all ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NatalQa Komentuj(13) Link :: 08.03.2005 :: 16:09 Siemka ![]() Jest 8 marca, czyli dzień kobiet :] Już na wstępie dziękuje szanownym kolegom w imieniu moim i reszty dziewczyn za prezent w postaci stringów ![]() ![]() Dziekuje też Marcinowi za wizytke ![]() No a poza tym to wszystko jest ok (oprócz tego, że jutro mam spr z historii =/ ) Mam nadzieje, że dam jakoś rade i napisze go na pozytywną ocene, bo jak nie to...:/ uuu.. ostro bedzie.. Ale trzeba myśleć pozytywnie ![]() Więc buziaki dla systkich i pozdrawiam...Pozytywnie ![]() Komentuj(3) Link :: 10.03.2005 :: 16:20 Hejo :] Dzisiaj nie poszłam na 1 lekcje, bo coś tam mi sie nie kciało =/... Na matematyce dostałam złą ocenke za kartkówke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czyli jednym słowem 3 słowa : Systko po staremu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buźka =*** Komentuj(1) Link :: 10.03.2005 :: 17:36 A to do "Niby koleżanek" No oczywiście..to wszystko moja wina.. Moja wina to też to, że jesteście chamskie, gadacie do Niego pierdoły itd.? i ja mam niby przepraszać taką Natalie H. za to, że jest chamska, wścibska i dwulicowa????? Jakoś mi sie nie wydaje... I sorry wielkie za to, że uważałam was za przyjaciółki..teraz wiem, że to był mój ogromny błąd.... Komentuj(7) Link :: 12.03.2005 :: 10:51 Hejo ![]() Więc odrazu na wstępie chcę złożyć najlepsiejsze życzenia Monice z okazji urodzin ![]() ![]() A ja za niedługo jade do kuzynki na bierzmowanie ( dziwnie tak, bo ona jest w moim wieku ![]() Komentuj(3) Link :: 13.03.2005 :: 18:56 ![]() Nio..Natalcia jest taka mądra, że zwaliła sobie bloga ![]() Jak widac są małe zmiany i tak troche pusto ale to nadrobie (mam nadzieje ![]() Dzisiaj była masakra...był płacz, strach i takie tam...(Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi...)Nawet moja mama wykazała współczucie ![]() Także ciesze sie, że jush systko jest ok ![]() A teraz lece sie uczyć matmy, bo jutro poprawa felernej kartkówki...:/ Buźka 4 Marcinek K.C ![]() ![]() ByE bYe :] Komentuj(2) Link :: 14.03.2005 :: 22:38 ~~***~~ "Prawdziwym przyjacielem jest ten, kto nigdy nie przestaje nim być..." ~~***~~ "Prawdziwy przyjaciel nie pytając o powód Twojego smutku potrafi sprawić, że znów wraca radość..." ~~***~~ "Przawdziwym przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie systko i nadal cie kocha..." ~~***~~ "...Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni...Wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście..." ~~***~~ Ja napisałam, a jak wy to zinterpretujecie to już wasza sprawa... ...A może i nawet przepraszam... Komentuj(8) Link :: 15.03.2005 :: 16:23 Siemka ![]() Jak narazie to systko jest w najlepszym porządku :] Dostało sie - 5 z poprawy kartkoofki z matmy (THNX MarcineQ :* )Pogodziło sie z koleżankami ( Jeszcze raz sorry ![]() Nie wiem co sie stało, że na sprawdzianie z Bioli Ewka sie odezwała, że niby chce pomoc.. ![]() Ale ok..Nie chce być konfliktowa ![]() Jedyny bubel w tym wszystkim to moje kontuzjowane kolanko ![]() przez nie nie byłam na treningu ![]() ![]() NatalQa =*** Komentuj(6) Link :: 17.03.2005 :: 14:38 ......:::::: I feel Hardcore! ![]() Jak do tej pory systko jest super cool ![]() ![]() W szkole jest zajebiście (peace and love ze wszystkimi ![]() W domQ jest zajebiscie... I wreście ide na trening!! ![]() ![]() Buźka 4 all :*:*:*:*:*:*:*:*:*:* NatalQa =*** Komentuj(2) Link :: 19.03.2005 :: 13:20 W dalszym ciągu systko ok... Powoli zaczyna sie robić nudno... =/ Komentuj(16) Link :: 24.03.2005 :: 19:02 HeJo =] Jak widać złapałam mały zastooj w pisaniu notek se ![]() A duużo sie ostatnio dzialo ![]() zaczynając od 19.03..Chlańsko...20.03..Chlańsko...21.02 Wagarowicza ![]() ![]() ![]() jak do tej pory to jest spoko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziakiii :* <: ~ NatalQa ~ :> Komentuj(12) Link :: 25.03.2005 :: 22:31 Hejo all :* Dzisiaj było sobie wolne od szkołki a mimo to sie nie wyspałam :P A to dlatego, ze przyszedł sobie taki fajny chłopczyk do mnie po 7 i mnie obudził:D Mimo systko było faajnie =] Już jutro bedzie trzeba jajca święcić a mi sie masakrycznie nie chce iść samej do kościoła :( <= Kto idzie do Jacka na 13?? :? => oj szkoda, że już nie ma naszej ekpiy z zeszłego roku :( oj szkoda..:( ...Coraz bliżej do rodzinnego zjazdu :|... PS. Pozdro i najlepsze życzonka z okazji imienin dla babci Pauliny :) Komentuj(3) Link :: 26.03.2005 :: 11:13 To jest chyba moja ostatnia notka przed świętami i wyjazdem. Przed chwila pomalowałam jajca, ponalkejałam na nie takie słodkie naklejeczki i za niedługo ide je święcić :P W każdym razie życzę systkim bogatego jajka, smacznego zająca, wesołego dyngusa i wogóle mokrych świąt!:) Czyżbym coś pomieszała?? :P :) :D :* :] Hip-Hopowy Wielkanocny Krolik w Trampkach:D;) :* Komentuj(58) Link :: 30.03.2005 :: 20:18 Jak widać już se wróciłam z Jawora ( Fajnie było - tyle powiem ![]() Te rodzinne wyjazdy może i nie są takie złe ![]() A dzisiaj..Dzisiaj też było fajnie.. ![]() Nie dość, że 3 lekcje + zastepstwo, na którym cały czas se gadaliśmy to po sQl widzialam sie z moim Marcinkiem :*:*:*:* i EvA do mnie wbiła ![]() ![]() ![]() hyh...To by było na tyle, więc se cześć no =] Komentuj(9) |
2025
|
|
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |