![]() |
Link :: 01.05.2005 :: 00:10 Hejo loodki :* Dziś ( w sumie to jeszcze wczoraj ) przyjechały do mnie kuzynki ![]() ![]() I byliśmy sobie u Niego na działeczce i było bosko :* Na razie lece papa :* Komentuj(4) Link :: 01.05.2005 :: 21:42 Kutfa *ebana *ać!!!!!!!!!! Przed chwilą napisałam note chyba na miliard tysięcy słów i ten jebany Talk.pl mi jej nie dodał..:[ a Ja kurde wcale nie mądrzejsza, bo jej nie skopiowałam ![]() ![]() ![]() KURRRRRRRRRRRRWAaaaa :[ Komentuj(1) Link :: 01.05.2005 :: 21:43 Pierdole kutfa..nie napisze przez az 3 dni =[ jebany blog.. =[ =| Komentuj(8) Link :: 05.05.2005 :: 20:49 5.5.05 :D Spoko se data dzisiaj jest :D i do tego są urodziny takiego jednego Przemka...i imieniny mojej mamy. Już za kilka dni ( dokładnie za 3:)) Wyjezdzam na zieloną szkołe. Piszcie, dzwońcie i tęsknijcie :P Ja na bank sie bede dobrze bawić i ciągle myśleć o jednej osóbce, na której na maxa mi zalezy..:* ( Ty wiesz :* ) A i przy okazji chciałam pogratulować szanownej Karolince, która zapomniała hasła na bloga i poczte :D ... Jeszcze raz gratuluje..głupoty :P ale ok..zdarza sie..:D Dziewczyna wymyśliła tak trudne do złamania hasło, że nawet sama go nie zapamiętała :D Pozdro 4 all I jeszcze systkim chciałam powiedzieć, że bardzo kocham Marcina Ch. :* :* Komentuj(4) Link :: 07.05.2005 :: 16:18 I Guess I Need You Baby :*:*:* Jest sobie Sobota..Spałam do 13.00 przez to, że wczoraj był koncert Flinty i sistars w amfiteatrze i sobie tam Poszłam z OoO OwCoM =) ( Dla której przesyłam pozdro :* ) i Moim Koffanym Marcinkiem :* Wyszaleliśmy sie, obejrzelismy fajerwerki, które opóźniły sie o godzine (ale warto było do 1 poczekac.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja juz tesknie ![]() Komentuj(4) Link :: 07.05.2005 :: 18:27 *** Ktoś powiedział mi kiedyś, że wybaczać jest rzeczą ludzką... Mimo tego, że te słowa usłyszałam już dość dawno, to dopiero dziś wniosłam je w moje życie... Wybaczyłam pewnej osobie coś, czego chyba nie wybaczyłaby żadna inna osoba... Więc dlaczego...? Dlaczego puściłam coś, co w przeszłości było dla mnie wielką zbrodnią w zapomnienie? Pod wpływem impulsu czy błagania mnie o przebaczenie...? A może to i to... A może ktoś mi próbuje wmówić, że nadal kocham? Komentuj(4) Link :: 08.05.2005 :: 22:00 Dziś bez tematu ![]() Już jutro ( a dokładnie za 9 i pół godziny ) jade na zieloną szkołe. Bede se smutac za Ofcom, ktora se jest najlepsiejszom kumpelom in the world ![]() ![]() Ale pamietajcie ze wracam za tydzien i czekam na mile przyjęcie ![]() ![]() ![]() Buziaki 4 all :*:*:*:*:*:*:*:* Komentuj(10) Link :: 19.05.2005 :: 18:34 No i wróciłam sobie już z zielonej szkoły..Dość dawno..zdjęcia wywołane... Spoko wyszły nawet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki dla wszystkich :* papa Komentuj(14) Link :: 25.05.2005 :: 21:43 Witam wszystkich po długiej przerwie ![]() Kurde..ale ten początek mi sie udał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to do następnej notki ![]() ![]() ![]() I pamiętać mi o dniu matki!! ( dla tych, co nie wiedzą, to to już jutro czyli 26.05 ![]() Komentuj(11) |
2025
|
|
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |