![]() |
Link :: 03.08.2005 :: 20:39 3-ci sierpnia ![]() Dziś zrobiłam to, co w praktycznie każdą środe...Poszlam na hipoterapie z Marcinem pomagać chorym dzieciom ![]() ![]() ![]() i własnie przed chwilką odebrałam telefonik z trybuny i taki miły pan powiedział mi, że jutro ide na koniki za darmoszke, bo kiedyś tam oni ogłosili konkurs, czy co to tam było, pt. "Wakacje w siodle" i trzeba było napisac dlaczego chce sie uczyć jazdy konnej itp. no to ja migiem napisałam list, wysłałam i tu chyba po miesiącu do mnie dzwonią, że za 3 dni na konie ide ![]() ![]() hehe ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro dla Mojego Koffania =*** i dla OfCy, co jest leń i sie jej dziś nie chciało przyjść! ![]() ![]() Komentuj(6) Link :: 10.08.2005 :: 20:34 DZIESIĄTY sierpień =] No..jakoś ostatnio mało sie u mnie rzeczy dzieje (takich do opisania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to wracając do tych "Wakacji w siodle" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nio i pozdrowienia dla Marcina :*:*:*, Łukaszka :*, Arka:*, Karolinki kochanej:*:*, Ani S.:* OoO OfCy :*:* i dla syskoch, co czasem czytaja mojego bloga ![]() ![]() Komentuj(6) Link :: 23.08.2005 :: 23:41 23.08.2005 r. Od poniedziałku są u mnie moje 2 kuzynki - Julka i Agnieszka. poza tym..to..nie bede kłamać...wszystko sie wali..nic nie jest tak jak kiedyś..zamiast uśmiechać się i promieniować miłością - siedze i przez większość czasu smutam ![]() ![]() ![]() NIENAWIDZE CAŁEGO ŚWIATA! ![]() ![]() A z resztą..co ja tutaj bede pierdolić jak i tak tego nikt nie czyta ![]() Jestem idiotką ![]() Komentuj(7) |
2025
|
|
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |