![]() |
Link :: 08.04.2006 :: 19:37 Ups ![]() Aż wstyd sie przyznać, że po 3 miesiącach dopiero pisze notke ale przyznam..miałam kryzys... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PaPa :*:*:*:* Komentuj(5) Link :: 16.04.2006 :: 18:06 Wesołego królika, co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego ![]() I oczywiście mokrego dyngusa ![]() Wesołych świąt zyczy nataluunia =* =)) Komentuj(2) Link :: 30.04.2006 :: 20:00 Ahoj piraci :D Tak weszłam sobie na mojego bloga i patrze, że tu mało notek nio więc pisze.. dni: 26-27.04 to były dni zgałady..egzaminy gimnazjalne. Część polonistyczna poszła mi w miarę..ale matma za to..skaranie boskie! ale cuż..nie będę się wypowiadać już na ten temat bo szkoda gadać :P Kolejna sprawa to to, że zwalił mi sie długi weekend:( miałam go tak ładnie zaplanowanego na koniach i tu co?? no co co? GÓWNO!! :[ coraz częściej zastanawiam się czy nie zerwać z moją pasją..i coraz częściej jestem na tak:( ahh..no cuz :D dziś (zaraz..co ja dziś robiłam??) afa.. dziś odwiedził mnie Marcin, starsi pojechali do wrocka i właśnie wkurza mnie moja rybka bo sie na mnie ciągle stroszy;/ aha..bo zapomniałam sobie, że musze gdzieś zadzwonić to pa:D :* PS. Napiszcie jakiegoś komenta plisssss!! Buziaki :* :) Komentuj(6) |
2025
|
|
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |