![]() |
Link :: 16.11.2006 :: 19:04 Jo ![]() Ale wstyyyd ![]() ![]() sorry ale musiałam ![]() Ostatnio nie było żadnej klęski..to nie było o czym pisać..wiadomo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No..oczym to ja..?...A! właśnie ![]() Dziś Marcin pisał mature próbną.. ![]() ![]() No więc..z okazji tych maturek dziś nie poszłam do szkoły (bo po co? ![]() ![]() A ja (cwaniara) pojechałam sobie do Radawia, gdzie znajduje się moja ukochana stadninka koni ![]() ![]() ![]() Ha a w ogóle to w tym terenie to mi pająk za bluzke wlaciał ![]() ![]() No to pozdrawiem Marcina, i życzę mu powodzenia na jutrzejszej maturze, Olke pozdrawiam, Kiejstuta tez i Łukaszka co mam nadzieje, że tu wpadnie i Areczka ![]() ![]() ![]() Komentuj(5) Link :: 25.11.2006 :: 09:47 Dziś napisze sobie notke ![]() ![]() Święta się zbliżają ![]() A pogoda jaka jest, taka jest..i chyba nie będę tego komentować ![]() Chciałabym dzis pojechać na konie...ojjj chciałabym...ale raczej nic z tego bo nie mam sie jak dostać na to zadupie ![]() Kto mi napisze coś fajnego? ![]() ![]() Buziaki dla..tym razem dla wszystkich ![]() ![]() Komentuj(2) |
2025
|
|
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |